Cum alegem tamplaria?

Aparent toate ferestrele arată la fel, preţurile sunt însă foarte diferite. Produsul ieftin nu oferă beneficiarului avantaje pe termen lung. La alcătuirea preţului tamplariei termoizolante participă o multitudine de materii prime şi materiale, fiecare cu aportul sau în funcţie de calitate şi de modul de procurare (profile, feronerie şi accesorii, geamul termoizolator, glafuri interioare şi exterioare, rulouri, plase de protecţie contra insectelor, ş.a.); la toate acestea se adaugă execuţia propriu-zisă a tâmplăriei şi montajul.
Preţul care conţine în mod corect aceste elemente nu poate fi scăzut sub o anumită limită decât în detrimentul calităţii. Produsul ieftin nu oferă beneficiarului avantaje pe termen lung.
Prima alegere se referă la materialul profilelor din care se confecţionează tâmplăria. În cazul locuinţelor este preferat profilul din P.V.C., cu un raport optim calitate/preţ, care pierde greu căldura, este durabil, nu necesită vopsire şi se întreţine simplu prin spălare cu apă şi detergenţi obişnuiţi.
Feroneria de calitate provine de regulă de la furnizori cu renume pe piaţa de profil (germană) şi garantează buna funcţionare a întregului ansamblu la cât mai multe cicluri închis-deschis (aprox.15.000).
Calitatea geamului termoizolator este determinantă de capacitatea de izolare termica. Astfel geamul termoizolator LOW E are pe una din feţe o peliculă compusă din straturi microscopice de argint care fac ca foaia de geam să aibă o izolare termică superioară, astfel pierderea de căldura se reduce cu 50%.
Folosind geamul termoizolator LOW E reduceţi considerabil pierderea de energie către exterior şi astfel economisiţi bani !
Montajul este la fel de important ca tâmplăria în sine şi este de asemenea conţinut în preţ. O fereastră perfect executată nu îşi atinge performanţele dacă nu este corespunzător pusă în operă.  Printre serviciile pe care o firmă serioasă le oferă clientului său este şi consilierea în privinţa geometriei şi a alcătuirii tâmplăriei solicitate.
Achiziţionând tâmplărie termoizolantă este obligatoriu să solicitaţi, odată cu factura fiscala, un certificat de calitate şi un altul de garanţie pentru execuţie şi montaj.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa contactati un asistent Deco Termopane.

This entry was posted in informeaza-te. Bookmark the permalink.