Fereastra ECO

Confort si siguranta pe orice vreme

 


  • Numar de camere - 3 camere
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.6 W/m²K
  • Adancime constructiva – 60 mm / garnitura de contract
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 4

 

Stim ca deciziile nu se iau usor. De aceea, te ajutam sa faci o investitie pentru o viata.

De ce sunt potrivite Ferestrele pentru tine? Ferestrele   reprezinta calitate sigura la un pret avantajos.

Solutia economica pentru pretentii ridicate

Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta. Ferestrele sunt construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, calitatea acestora conving din punct de vedere economic. Ferestrele respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

 

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, ce favorizează aparitia igrasiei, ferestrele beneficiaza de un sistem de control al intrarii aerului proaspat in functie de presiunea vantului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La crestearea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza in mod sensibil si se inchide automat, astfel camera se aeriseste in mod placut, iar curentul este evitat. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic.

Paradoxul hidrodinamic al lui Bernoulli

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta, nu impinse de catre acesta, cum s-ar crede. Acest efect se foloseste in sistemul de ferestre , in sensul ca aripioara de etansare se ridica atunci cand presiunea vantului creste si se inchide in mod sigur.

Usurinta in intretinere

Ferestrele trebuie să te bucure timp îndelungat şi să nu iti dea mult de lucru. De aceea ferestrele sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astel ele îşi menţin caracteristicile, iar datorită suprafeţelor netede sunt mai uşor de întreţinut.

 

 

Diversitate de culori

În ceea ce priveşte culoarea, ferestrele sunt de o mare diversitate, pe lângă clasicul alb sunt disponibile şi variante cu aspect de lemn

 

Forme elegante pentru design pretenţios

Pentru a asigura cel mai înalt grad de adaptabilitate la diverse cerinţe individuale, canaturile ferestrelor au formă rotujită. Poti fi sigur că ferestrele iti vor da accente stilistice ambianţei spaţiului de locuit, încadrându-se în acelaşi timp armonios în arhitectura generală a casei.

This entry was posted in tamplarie pvc. Bookmark the permalink.