Fereastra PREMIUM

Performanta. In orice situatie.


  • Numar de camere – 6 camere
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.2 W/m² K
  • Adancime constructiva – 80 mm
  • Protectie antiefractie – pana la clasa de rezistenta 3
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 5

Design modern pentru caminul tau

Caminul tau poate corespunde dorintelor tale pana in cele mai mici detalii. Ferestrele contribuie la bucuria ta de a te intoarce de fiecare data acasa. Formele, culorile, decorurile numeroase si canatul cu design deschid multiple posibilitati.

Economie de energie prin izolare termica

Cu ferestrele te simtiti cat mai protejat in casa ta chiar si in anotimpul rece. Datorita unei valori foarte bune de izolatie termica, caldura ramane acolo unde trebuie sa ramana: in interiorul casei. Astfel, poti sa te bucuri de un climat placut al locuintei si de o factura de incalzire considerabil mai mica. Adancimea ideala de executie de 80mm precum si tehnica celor 6 camere asigura o izolatie termica eficienta.

Diversitate de culori

Din punct de vedere al culorii, ferestrele se regasesc intr-o paleta variata de posibilitaţi. Astfel, pe langa clasicul alb sunt disponibile si variante cu aspect de lemn.

Forme elegante

Ferestrele pun in valoare casa prin aspectul lor elegant, modern si suprafetele lucioase. Noi nu punem granite imaginatiei tale. Poti alege intre diferite culori si forme, ca de exemplu rama de 80mm cu contur rotund si aspect de lemn. Cu acest sistem de ferestre nicio dorintă nu ramane neindeplinita.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Pentru a te relaxa trebuie sa te simti in siguranta. Pentru ca sa te relaxezi atat acasa, cat si in timpul calatoriilor iti stau la dispozitie ferestrele in clase diferite de rezistenta contra patrunderii prin efractie – in functie de nevoi.

  • Sistem de siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient
  • Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectia de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva folosirii de parghii simple.
  • Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.
  • Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectia suplimentara impotriva utilizării unei a doua surubelniţe si a unei rangi cu gheare.

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fiecare fereastra este foarte importanta. Elementele special de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fiecare fereastra.

Izolatie fonica

Chiar daca afara este zgomot ferestrele asigura in interior o liniste placuta. Chiar si atunci cand sursele puternice de zgomot se gasesc in imediata vecinatate. Pentru astfel de cartiere de locuit, care sunt expuse unei poluari fonice excesive, ferestrele pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastra de protectie fonic – pana la o clasa de izolatie fonica maxima 5.
Astfel, te poti destinde oricand, chiar si cand afara este extrem de mult zgomot.

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la intretinere

Ferestrele sunt produse cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta calitate. Materialul PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de intretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele se murdaresc mai greu si pot fi curatate cu putin detergent si o carpa moale.

Culori la alegere

Ferestrele sunt disponibile caserate cu folie (imitatie lemn, uni) sau vopsite. Ambele variante sunt rezistente la solicitarile climatice si la influen-tele mediului, nu se decoloreaza si sunt usor de întretinut.

This entry was posted in tamplarie pvc. Bookmark the permalink.