Fereastra TREND

Imagineaza-ti posibilitatile.


  • Numar de camere – 5 camere
  • Adancime constructiva – 70 mm
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.3 W/m²K
  • Protectie antiefractie – pana la clasa de rezistenta 2
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 4

Design modern pentru caminul tau

E normal sa vrei ca locul in care locuiesti sa corespunda dorintelor tale pana la ultimul detaliu. Ferestrele contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il ai atunci cand revii acasa, in primul rand daca ai pretentii deosebite in ceea ce priveste designul.

Economie de energie prin izolare termica

Exceptionala izolare termica pe care o realizeaza ferestrele asigura un climat confortabil in locuinta, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Cu ajutorul ferestrelor te simti protejat de vremea rea, chiar si in anotimpul rece. Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramane acolo unde trebuie: in interiorul casei. Astfel, te poti bucura de confort climatic in locuinta si de o factura mai mica la incalzire.

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele sunt de o mare diversitate. Astfel, pe langa clasicul alb sunt disponibile si variante cu aspect de lemn.

Forme elegante

Ferestrele iti ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Astfel poti sublinia stilul arhitectonic al casei prin rotunjiri sau elemente diagonale in zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri,creand astfel imagini impresionante. Cu ajutorul acestui sistem de ferestre, nicio dorinta nu ramane neindeplinita.

Pentru ca nimic sa nu-ti tulbure linistea

Chiar si atunci cand afara este zgomot puternic ferestrele au grija ca in locuinta sa fie o liniste placuta mai ales cand in imediata vecinatate se gasesc surse de zgomot puternic. Pentru astfel de locuri, expuse unei solicitari fonice deosebite, ferestrele pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastre specifice, asigurand o protectie care poate merge pana la clasa 4. Confortul este asigurat chiar si in cazul in care nivelul zgomotului exterior este ridicat.

Bine echipat impotriva incercarilor de efractie

Pentru ca sa fii cat mai relaxat atunci cand esti acasa, dar si in calatorie, ferestrele sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati. Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosebit de importanta.

  • Sistem de siguranta de baza: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient
  • Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectia de baza impotriva incercarilor de spargere prin forta fizica, de exemplu lovire, impingere, acte de vandalism. Este integrata si protectia impotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a rangii.
  • Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este asigurata prin masuri suplimentare, pentru a preveni patrunderea infractorului de ocazie care ar incerca sa sparga elementul constructiv respectiv, incuiat si blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum ar fi surubelnita, clestii si daltile.

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, care favorizeaza igrasia, ferestrele beneficiaza de un sistem de control al intrarii aerului proaspat in functie de presiunea vantului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La crestearea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza in mod sensibil si se inchide automat, astfel camera se aeriseste in mod placut, iar curentul este evitat. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic.

Paradoxul hidrodinamic al lui Bernoulli

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta, nu impinse de catre acesta, cum s-ar crede. Acest efect se foloseste in sistemul de ferestre , in sensul ca aripioara de etansare se ridica atunci cand presiunea vantului creste si se inchide in mod sigur.

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la intretinere

Ferestrele trebuie sa-ti aduca bucurie timp indelungat si sa nu iti dea mult de lucru. De aceea, ferestrele sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel, ele isi mentin caracteristicile, iar datorită suprafetelor netede sunt mai usor de intretinut.

Ferestrele se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul PVC este deosebit de rezistent la intemperii, este usor de intretinut si contribuie pe termen lung la mentinerea si la cresterea valorii casei. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele se murdaresc mai greu si pot fi curatate cu putin detergent si o carpa moale.

Culori si forme. Da-ti frau liber creativitatii !

Ideea Ta i-a forma dorita

Ascutit, curbat sau rotund: ferestrele ofera forme si modalitati de executie adecvate pentru diverse proiecte arhitectonice.

Alegerea iti apartine

Ca si în cazul formelor exista o gama variata de culori. Iti  punem la dispozitie un spectru larg de culori uni, lucioase si în culorile lemnului, posibilitati speciale de lacuire, precum si placata cu aluminiu.

 

 

This entry was posted in tamplarie pvc. Bookmark the permalink.