Ferestre termopan Bucuresti


Tamplaria din PVC si geamurile termopan au devenit semne clare ale oricaror constructii noi, dar au inlocuit si tamplaria de lemn a unor case mai vechi. Cu timpul aceste ferestre au reusit sa se impuna si asta datorita unor avantaje si unor calitati incontestabile pe care le detin. Ferestrele termopan au doua componente: geamuri termoizolante si rame. Puteti sa alegeti tamplaria din pvc si puteti sa optati pentru doua foi sau trei foi de sticla care sunt separate de mediile gazoase atenase .

Ferestre termopan Bucuresti

Avantajele acestor tipuri de ferestre sunt urmatoarele:

- veti scapa de toate neplacerile cauzate de aparitia condensului in case si pe geamuri, si se va conserva caldura in casa in timpul iernii iar pe timpul verii se va pastra racoarea.

- se asigura o foarte buna izolare fonica a casei.

- sticla este tratata in asa fel incat sa filtreze caldura si sa permita trecerea luminii in interior fara sa se produca si un efect de sera.

- ferestrele sunt rezistente la patrunderea prin efractie si nu au riscuri de accidente, prin sistemul de antiefractie ce il detine feroneria ferestrelor

- aerul rece care intra din exterior prin orificiile aflate in partea de jos a ferestrei se va incalzi in camerele de la interiorul tamplariei urcand astfel in partea superioara si astfel in camera va intra aerul cald.

- pe timpul verii plasele speciale va vor proteja de insecte.

- in cazul in care sunt dotate cu rulouri exterioare iarna va feresc de frig si de zapada si vara de praf sau de ploaie.

- proprietarii pot sa isi deduca cheltuielile pentru tipul acesta de ferestre din venitul supus globalizarii pentru anul in care a avut loc lucrarea si astfel se poate obtine  o deducere de impozit.