Firme tamplarie pvc Bucuresti


Doriti sa va schimbati ferestrele si sa puneti termopane pentru a izola casa si pentru a reduce facturile la caldura? In acest caz este evident ca va intrebati ce tamplarie sa folositi. Pentru a lua cele mai bune decizii va exemplificam mai jos avantajele si dezavantajele fiecarei categorii.

Izolarea termica e data de coeficientul materialelor de constructii pentru ferestrele exterioare PVC, lemn, aluminiu si de fiecare data un indicator dintr-o formula simpla. Cu cat valoarea coeficientului e mai mica cu atat si conservarea energiei termice e mai mare. In urma testelor facute au avut loc mai multe constatari.

Firme tamplarie pvc Bucuresti

In primul rand pentru profilele de PVC se constata o diferenta mai mare de temperatura la interiorul ori la exteriorul lor. Aceasta este o consecinta clara si directa a unui bune izolari termice pentru materiale.In cazul profilelor din aluminiu, temperatura din exterior este aproape egala cu cea de la interior. Din ce cauza? Pentru ca aluminiul este metal si are si un coeficient mic de conductivitate termica mare. Tinand cont de solutionarea acestor probleme, la interiorul profilului se pune o fibra din carbon care izoleaza. Avand in vedere si faptul ca aceasta fibra de carbon este scumpa, pretul tamplariei din aluminiu poate sa ajunga de foarte multe ori sa depaseasca tamplaria PVC. In plus produsele de tamplarie PVC pot sa fie reciclate in proportie de 100%.

Cheltuielile in ceea ce priveste incalzirea unei locuinte scad considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si totul datorita proprietatilor excelente de izolatie termica pe care le are materialul profilului si al sistemului de garnituri dar si geamurile termoizolante.

Conductivitatea termica redusa pe care o are PVC-ul si numeroasele alveole aflate in configuratia profilului dau tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafete. Capacitatea de termoizolare pe care o are PVC-ul este marita si prin adancimea mai mare a constructiei profilului de pana la 86 mm, de modul in care sunt construite profilele bazate pe mai multe camere interioare, de utilizarea unui sistem de etansare dublu si a unor geamuri izolatoare corespunzatoare.

Prin solutia constructiva adoptata si prin tipurile de geamuri utilizate, geamuri termoizolatoare sau alcatuiri speciale care pot sa ajunga la grosimi de pana la 44 mm.Substantele din care sunt facute elementele de tamplarie PVC iar PVC-ul prezinta mai multe  caracteristici care il recomanda drept un material foarte durabil. Acesta este si motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii ecologice si economice.Un alt avantaj este si rezistenta la factorii de mediu.

Produsele de tamplarie PVC au o mare rezistenta si la actiunea diverselor substante chimice cum ar fi si acizii si bazele. Drept urmare toate ferestrele cu tamplarie PVC au si o rezistenta foarte buna la actiunea factorilor de mediu. In plus, mai multe teste la care sunt supuse elementele de tamplarie PVC demonstreaza si o rezistenta deosebita la uzura fizica. Rezistenta aceasta face ca ferestrele care au tamplarie PVC sa isi pastreze pentru o perioada lunga de timp toate caracteristicile de culoare dar si proprietatile fizice.