Oferte magazin termopane Bucuresti


Exista o vorba care spune ca suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine. Cam asta e si situatia in cazul ferestrelor din termopan, sau cel putin asa spun specialistii.Chiar daca geamurile termopan se monteaza de peste 10 ani consumatorii de rand nici acum nu detin cantitatea de informatii necesare pentru alegerea corecta a ferestrelor. Ele se vor cataloga in mai multe categorii.

Oferte magazin termopane Bucuresti

In prezent toti avem geamuri ieftine. De cand s-a instalat criza acesta este si principalul lucru pe care se bazeaza clientii. La inceput firmele au putut sa lase din pret insa acest lucru s-a terminat si preturile au ajuns din nou la normal. Geamurile ieftine sunt o economie numai pe termen scurt pentru ca pe termen lung cumparatorii vor cheltui pe mai multe reparatii sau chiar pe schimbarea completa a geamurilor, spun expertii.

Primele profile PVC  au aparut in Germania cu 25 de ani in urma si  au fost schimbate abia acum. Nemtii au facut trecerea la cea de a doua generatie de geamuri si prin urmare cam asta ar trebui sa fie durata de viata a unei ferestre de calitate.Pentru a avea o fereastra care sa tina 25 de ani, trebuie sa investiti in ea si aceasta fereastra nu are cum sa fie  ieftina. Ieftin inseamna ca peretii profilelor nu au grosimea necesara, dilatatia otelului din compozitie nu este cea adecvata si astfel nu tine geamurile fixe ori se poate chiar coroda.

Componentele ieftine vin din tari precum China si Turcia si consideram ca toti au patit ceva cel putin o data in viata cu produsele din aceste tari.De asemenea, din aceste geamuri poate lipsi argonul.Tocmai pentru a evita surprizele neplacute si pentru a putea oferi garantii reale clientilor noi lucram cu cele mai bune profile din lume. O firma cu mai multi ani de experienta in domeniu prezinta mai multe garantii. Dupa aceea putem cere si certificatul ISO, certificat european, pentru a vedea de cand firma se ocupa de profiluri si de asemenea sa cerem si locul de provenienta al profilelor.

Orice firma trebuie sa fie dispusa si sa ofere clientilor toate aceste informatii. De multe ori ni se spune ca profilele sunt germane sau austriece insa se intampla de foarte multe ori ca doar firma exportatoare sa fie austriaca si germana insa profilul sa fie fabricat in alte state.