Oferte termopane Bucuresti

Care sunt avantajele ferestrelor din PVC?
1. Ferestrele din PVC sunt numarul unu in ceea ce priveste eficienta energeticaRama unei ferestre joaca un rol decisiv in promovarea energiei si a izolatiei termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilurile ferestrelor sunt realizate din marcile de top din PVC in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn. Acestea au valori mai bune ale izolatiei si pot reduce costurile de energie si de incalzire. Exista un potential deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci cand se utilizeaza rame de ferestre din PVC in standardul casei pasive. Astazi, ferestrele pentru locuinte pasive pot fi fabricate eficient si cu costuri reduse folosind profile PVC de ultima generatie si geamurile comune  triple.

Oferte termopane Bucuresti – preturi promotionale

2. Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bunFerestrele din PVC ofera avantaje clare in ceea ce priveste costurile, atat in achizitii, cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Cadrele de lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa din nou cu 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa. Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata mai mare de 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, economisite pe termen lung.

3. Ferestrele din PVC sunt usor de intretinutFerestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de intretinut si necesita o intretinere minima. Ferestrele din lemn, pe de alta parte, trebuie sa fie revopsite aproape la fiecare doi ani si pictate la fiecare 5 ani. Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si sunt rapide. Pentru a curata cadrele de ferestre, tot ce aveti nevoie este lichidul de spalat vase datorita proprietatilor usoare de ingrijire a suprafetelor netede ale profilului.

4. Ferestrele din PVC sunt remarcabil de durabileSpre deosebire de ferestrele din lemn ferestrele din PVC au o durata de viata deosebit de indelungata. Ferestrele de calitate se remarca prin rezistenta lor la distorsiuni si nivel ridicat de functionalitate. Ferestrele  din PVC sunt o investitie excelenta, de asemenea, in ceea ce priveste mentinerea valorii unei proprietati.

5. Ferestrele din PVC au un excelent echilibru ecologic
Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile si, prin urmare, economisesc resursele. 40% din toate rezervele de gaze si petrol din lume sunt utilizate pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor, in timp ce doar 4% sunt destinate productiei de materiale plastice, din care numai 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelul scazut al poluarii in timpul productiei profilelor din PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic excelent si contribuie la protectia mediului. Ferestrele din PVC dureaza mult mai mult decat ferestrele din lemn si consuma substantial mai putina energie in timpul procesului de fabricatie.