Rolete textile

Acum e usor sa-ti personalizezi ferestrele! Roletele textile dau un aspect extrem de placut camerei, avand avantajul de a proteja impotriva razelor solare si de a mentine discretia dorita.

Simplu de montat (pe orice tip de fereastra termopan), dar si de manevrat, roletele textile sunt disponibile acum in cele mai diversificate culori si materiale, in functie de gradul de umbrire dorit. In plus, se poate opta intre actionarea cu snur sau actionarea cu lantisor cu bile.

Roletele textile sunt practice si elegante. Nu este de mirare ca sunt in topul preferintelor.

Rolete

Sistemele de rolete permit reglarea patrunderii luminii in locuinta dumneavoastra. Acestea se manevreaza cu lejeritate si precizie fiind caracterizate de fiabilitate. Roletele decoreaza spatiile interioare cu un design simplu si modern, oferind in acelasi timp si un spor de eleganta locuintei dumneavoastra. Se pot monta foarte usor pe orice tip de fereastra termopan.

Folosind roletele textile puteti crea in caminul dumneavoastra o atmosfera originala. Puteti opta intre actionarea cu snur sau actionarea cu lantisor cu bile. Gradul de umbrire este dat de pozitia in care lasati roleta precum si de materialul din care este aceasta confectionata. Pentru umbrirea completa oferim o varietate de materiale textile ce nu permit trecerea luminii.

Roletele reprezinta o alternativa moderna si eficienta binecunoscutelor jaluzele (orizontale sau verticale).

This entry was posted in jaluzele. Bookmark the permalink.