Rulouri exterioare

Rulouri exterioareDeco Termopane isi largeste gama de produse oferita in magazinele proprii cu noile rulouri exterioare. Aceste produse au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum şi de a regla nivelul de patrundere a luminii în încăpere. Rulourile pot fi montate pe exteriorul ferestrelor oferind un aspect placut atat din exterior cat si din interior.
Rulourile din aluminiu se remarcă prin fiabilitate crescută comparativ cu cele executate din lemn sau pvc. Totodată, acestea conferă şi un plus de izolare termică şi fonică, fiind un bun sistem complementar pentru termopane.
Folosind rulouri exterioare costurile de încălzire se reduc datorită stratului de aer izolator dintre fereastră şi rulou si a lamelelor confectionate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica . Totodata se reduce semnficativ si consumul de energie al instalaţiei de climatizare, investitia in acest sitem amortizandu-se in scurt timp. Plusul de izolare fonică poate aduce o reducere a zgomotului perceput cu până la 10 dB, reducand in acelasi timp si cantitatea de praf ce patrunde in locuinta dumneavoastra.
Manevrarea rulourilor se face usor si silentios prin actionare cu snur sau electrica cu motor. Ferestrele Deco Termopane ce sunt dotate cu rulouri exterioare asigura un grad sporit de protectie anti-efractie

This entry was posted in informeaza-te. Bookmark the permalink.