Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Deco Termopane isi largeste gama de produse oferita in magazinele proprii cu noile rulouri exterioare. Aceste produse au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum şi de a regla nivelul de patrundere a luminii în încăpere. Rulourile pot fi montate pe exteriorul ferestrelor oferind un aspect placut atat din exterior cat si din interior.
Rulourile din aluminiu se remarcă prin fiabilitate crescută comparativ cu cele executate din lemn sau pvc. Totodată, acestea conferă şi un plus de izolare termică şi fonică, fiind un bun sistem complementar pentru termopane.
Folosind rulouri exterioare costurile de încălzire se reduc datorită stratului de aer izolator dintre fereastră şi rulou si a lamelelor confectionate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica . Totodata se reduce semnficativ si consumul de energie al instalaţiei de climatizare, investitia in acest sitem amortizandu-se in scurt timp. Plusul de izolare fonică poate aduce o reducere a zgomotului perceput cu până la 10 dB, reducand in acelasi timp si cantitatea de praf ce patrunde in locuinta dumneavoastra.
Manevrarea rulourilor se face usor si silentios prin actionare cu snur sau electrica cu motor. Ferestrele Deco Termopane ce sunt dotate cu rulouri exterioare asigura un grad sporit de protectie anti-efractie.

Fie ca stai la bloc sau la casa, rulourile exterioare se dovedesc a fi un accesoriu util, placut si multifunctional: protejeaza fereastra de intemperii, regleaza usor nivelul de patrundere a luminii in interior si asigura un plus de protectie anti-efractie.

Montate pe exteriorul ferestrelor, rulourile din aluminiu prezinta avantaje suplimentare fata de cele din pvc sau lemn.

De ce sa-ti montezi rulouri exterioare?

  • beneficiezi de izolare termica
  • te bucuri de izolare fonica (se poate inregistra o reducere a zgomotului perceput cu până la 10 dB)
  • iesi in castig in ceea ce priveste costurile de incalzire (datorita stratului de aer izolator dintre fereastra si rulou si a lamelelor confectionate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica)
  • se complenteaza perfect cu sistemul de ferestre termopane, acest tip de ferestre dotat cu rulouri exterioare asigurand un grad sporit de protectie anti-efractie.

This entry was posted in accesorii. Bookmark the permalink.