Termopane ieftine in rate Bucuresti


Cercetarile stiintifice realizate pe plan international au pus in evidenta o serie de avantaje comparative. Durata de viata crescuta este unul dintre avantaje. Comparativ cu tamplaria din aluminiu produsele de tamplarie PVC prezinta si o durata de viata de doua ori mai lunga.Costurile mici.

Costul energiei pentru fabricarea ferestrelor cu tamplarie PVC sunt de trei ori mai mici in comparatie cu ferestrele de aluminiu. Aceasta inseamna ca pretul de achizitie al elementelor de tamplarie PVC va fi mai mic decat cel al tamplariei de aluminiu. Mai mult decat atat costurile pentru intretinere pentru o fereastra cu tamplaria PVC sunt mai mici decat pentru ferestrele de aluminiu. In plus produsele de tamplarie PVC pot sa fie reciclate in proportie de 100%.

Termopane ieftine in rate Bucuresti

Izolarea termica este de asemenea un avantaj.Capacitatea de izolare termica a ferestrelor cu tamplarie PVC a fost pusa in evidenta in urma unor teste care constata o diferenta mare intre temperaturile din interiorul si exteriorul profilelor de PVC. In cazul profilelor din aluminiu, diferentele de temperatura dintre cele doua medii sunt mai mici fapt care sustine ipoteza izolatiilor mai putin eficiente ale acestora. Pentru a contracara aspectele nefavorabile ale izolarii termice, profilele de aluminiu sunt prevazute cu fibre de carbon care se insereaza in interior si maresc semnificativ preturile de productie pentru tamplaria din aluminiu. Ferestrele care au tamplarie din PVC  devin mult mai avantajoase.

Pentru profilele din PVC imbinarea la colturi se face prin termosudura care impiedica patrunderea aerului si asigura etanseitatea la apa si confera rezistenta mare pentru elementele de PVC. In cazul acestor profile de aluminiu imbinarea se face la colturi prin nituire. Sistemele acestea de imbinare lucreaza in timp ceea ce va face ca rezistenta si rigiditatea tamplariei din aluminiu sa scada cu timpul.Tamplaria  din PVC si geamurile de termopan au devenit semne distinctive ale oricaror constructii noi insa au inlocuit si tamplaria din lemn a unor locuinte mai vechi, in timp ferestrele acestea s-au impus datorita unor avantaje si unor calitati incontestabile pe care le au.

Ferestrele de tipul termopan au doua componente: geamurile termoizolante si ramele. Puteti sa alegeti  tamplaria  din PVC Rehau si puteti opta pentru doua sau trei foi din sticla separate de catre un mediu gazos si etans. Primul raspuns in cautarea frumusetii functionale este alegerea ferestrelor de termopan cu tamplarie din PVC: durabile, rezistente la intemperii si la oscilatiile de temperatura, usor de intretinut si care isi mentin aspectul placut dupa mai multi ani.

Potrivite pentru toate tipurile de cladiri, blocuri si case sau spatii comerciale, spitale si hoteluri, au o durata de viata estimata de 50 de ani.Ferestrele termopan cu tamplarie PVC marca Rehau sunt investitii ideale pentru ca elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si de vopsire periodica. Pentru aceste ferestre este nevoie doar de detergent casnic si nu se recomanda utilizarea agentilor abrazivi.